Anti-inflammatorisk kost

Udgivet 27. oktober 2024

Gingeroler, omega-3-fedtsyrer, antioxidanter, probiotika…

Det skorter ikke på fremmede betegnelser, når grundpillerne i den anti-inflammatoriske kost, som er så værdifuld ved slidgigt, hjertekarsygdomme, leddegigt og talrige andre lidelser, langes over bordet. Men hvad gemmer der sig bag ordene, og hvordan gør du, hvis du vil i gang med at lægge kosten om? Det kan være svært at hitte ud af på egen hånd og derfor inviterer vi dig til et foredrag, hvor sløret løftes for madens magi, og hvor du får konkrete redskaber til, hvordan du opbygger et stærkere immunforsvar ved at spise anti-inflammatorisk.

Ernæringseksperten Martin Kreutzer som er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende ernæring og livsstil kommer og fortæller.

Tirsdag den 26. november på Kulturøen

i Middelfart. Kl. 19.30.